dimarts, 8 de desembre del 2009

A favor del 13D: de tots els partits i de tots els sectors, però l'alcalde no hi era

Avui dimarts al vespre, en l'acte central de la Comissió 11 de Setembre - Vall del Ges Decideix hem omplert la sala d'actes del Centre Cívic del Barri de Montserrat de Torelló.
Més de 200 persones, algunes dretes i tot, han assistit en un acte a favor de la participació en el referèndum sobre la independència de Catalunya que se celebrarà el proper diumenge, el 13 de desembre.
Ha estat un acte on hi havia gent de diferents sectors i de diferents partits. Un acte unitari i cívic. Un acte a favor de la democràcia i el dret a decidir del poble de Catalunya.
Dues imatges, en opinió meva, han sobresortit.
La primera ha estat la dels parlaments dels alcalde de Sant Vicenç i de Sant Pere de Torelló. Dos municipis on el consistori han donat suport a la consulta. El de Torelló no hi era. La majoria del consistori no va donar suport a la consulta. Una imatge, la d'una absència, colpidora.
La següent imatge ha estat la de persones de tots els partits i significatives de la Vall a l'escenari acompanyant a l'antic alcalde de Torelló, Josep Solà, llegint el manifest en suport a la consulta del 13D.
Al final, un clam: al 13, tots a votar, per la democràcia i per la llibertat. Com a poble tenim dret a decidir i volem decidir!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

carai... k ben acompanyat estaves....
al final semblarà que no hi donu suport.... no surtu a cap fotu.

;)

Jordi ha dit...

Això et passa per ser tant tímid!

Anònim ha dit...

MOLT BE,SI SRO.VISCA EL 13 D¡ PERO MENTRESTAN, FIRMANT ELS PRESOPOSTOS DELS "SOCIATES" A NADRID....PEIX AL COBA OI?INCREIBLE¡¡¡¡¡
JUGANT AMB BCN.

Jordi ha dit...

Primer, no caldria confondre aprovar (signar???) amb aixecar el veto (que només serviria per retardar el procés, res més).
I segon, podries haver escollit un altre apunt, només perquè aquest apunt el protagonista no és ERC, sinó la gent de Torelló que es treball el 13D.
Fins aviat anònima.