divendres, 29 de febrer del 2008

La campanya a través de blocs


Aquesta campanya electoral m'agafa bastant out. Se m'estan acumulant coses de tot i per tot, però fem el que podem. A Osona sort en tenim de l'Argemí i en Raül (bloc), s'ho estan currant, i els altres fem el que podem... sembla que m'estigui justificant, oi?
Em centro amb la campanya, la campanya electoral oficial, perquè sembla que la democràcia vulgui dir campanya continua.
Després d'assentar les bases de la campanya amb l'equip de la comarcal d'Esquerra, la maquinària ha començat a rutllar, tenim la campanya 2.0 i ja hem fet algun acte de proximitat com el de Manlleu amb el Carod, el del Lluçanès, el de Tona o el de Folgueroles, ara ens espera el de Centelles i el dilluns que ve el plat fort de la comarca, amb l'acte central al Sucre de Vic, a les 8 del vespre i amb Joan Ridao (bloc) i la Georgina Oliva.
El divendres 7 de març, en Freixanet i la Marina Llansana protagonitzaran l'acte de fi de campanya d'Esquerra Osona, ho farem a Torelló. Hem d'omplir Gestiomat!
De moment vaig seguint la campanya a través de blocs, de la web d'Esquerra i de la ràdio, bàsicament. Com heu pogut veure, entre trens, plens, debats i compareixences parlamentàries no he estat gaire pro-actiu en el bloc.
Per cert, no vaig veure el debat ZP Vs PP, vaig fer objecció de consciència contra el bipartidisme espanyolitzant.
I per acabar, al final CiU (o UiC) ja ha tret en Duran després que la Junta Electoral fes respectar la justícia i hagi dictat que les 12 primeres faroles del C/ Manlleu de Torelló pertocaven a ERC, llàstima que quan les van venir a penjar ja estaven oKupades...
.
Aquí us deixo alguns bloc per seguir la campanya:
El bloc de campanya d'Esquerra Osona
El bloc del Raül, per seguir la campanya des d'Osona
El Bloc del Ballana, lliure i fresc
La Tancada, bloc d'anàlisi polític en la seva essència
El bloc de Lluís Pérez-Lozano, des d'Escòcia
El bloc d'Iñaki Escudero, d'EUiA (comunista!)
El Bloc de Camil Ros, explicant el vot útil contra el PP
El bloc de Xavier Mir, simplement ell

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pues jo crec que hauries d'escriure més sobre la campanya electoral, els teus articles sempre están molt bé.
Salut i república