dimarts, 26 de febrer del 2008

Un tomb, entrada la nit, per part de la Torellonosfera

Mig ensortint del grip, és tard i acabo de fer els comunicats sobre el darrer Ple (els podeu llegir a la web d'Esquerra) i d'enviar un apunt al bloc d'Esquerra (que podeu anar seguint les actualitzacions a través de la columna dreta d'aquest bloc). L'apunt que acabo d'enviar és sobre un fet surrealista: el PSC s'ha abstingut en una moció que va impulsar l'equip de govern de Torelló, format per regidors del... PSC!
Seguint en el surrealisme em trobo en el bloc de l'Enric Xicoy un apunt on diu que votarà el PP! quan pitjor millor... vaja! L'Enric ha dinamitat la noció clàssica de vot útil. Gairebé li faré cas, ...
M'he animat i he fet un tomb per part de la Torellonosfera, en Jaume després de no escriure res des de l'agost del 2007 (Jaume!!!!!!!) ha penjat un apunt sobre l'AVE i ZP.
He seguit amb els nous blocs, el de l'Albert i la del David, em quedo amb dues reflexions que fan sobre les eleccions i el fet de votar. Podeu llegir l'apunt de l'Albert aquí i el del David aquí.
Per acabar, amb els blocs més lírics de la Vall del Ges, veig que la Rosa fa massa temps que no escriu al seu bloc i que en Joan (bloc), per sort, escriu com sempre (de bé).
.
Foto: la Lluna que pescaria si no estigués massa cansat (treta de Nació Digital)