dijous, 24 d’abril del 2008

Twittejant a l'esmorzar del President

Ahir vaig estar a l'esmorzar del President Montilla al Palau de Pedralbes, amb la resta de direcció de la Secretaria de Joventut, com l'any passat.
Vaig estar twittejant sobre els osonencs i osonenques presents (que em vaig oblidar d'anomenar la rectora de la Universitat de Vic), entre diferents personalitats de la política, la cultura, la premsa i el món econòmic del país. També líders de comunitats religioses i fins i tot militars i policies. Una mica de tot, vaja.
Aquests llocs serveixen per aconseguir atrapar algú amb qui fa massa temps que parles amb la seva secretària (o secretari), per retrobar vells coneguts i per veure quins grups de tertúlia hi ha; segons com, pots passar aprop i parar la orella.
Una de les converses interessants van ser la d'un roquista emergent i un socialista veterà que parlaven ostentosament de restablir ponts. A l'Àngel Colom i Colom no el vaig veure en aquesta tertúlia...
Xocolata, suor i converses a Pedralbes. El metro va ser un alleugeriment refrescant.
PS: La ignorància de la realitat territorial de El Periódico de Catalunya, fa que cometin un error en la crònica Esmorzar amb barretina, on tracten de "pacífic ciutadà" i, alhora, "inquietant", a l'alcalde d'Ogassa, per anar amb la seva barretina i el seu singular bigoti. Quan el vaig veure estava conversant amb Conrad Son i acompanyant.