dilluns, 7 d’abril del 2008

La Xarxa avança a i amb Osona

En aquest 2008, la Xarxa es mou a Osona, podem parlar de l'Osonosfera, amb el projecte de Blocaires.Osona que va avançant cap a la primera trobada de blocaires osonencs.
També podem parlar de l'evolució de Nació Digital cap a esdevenir un grup comunicatiu digital de referència, si ja no ho és, a nivell nacional. El divendres van organitzar una jornada de premsa digital (llegiu aquest apunt del bloc de Saül Gordillo).
També podeu veure la notícia a la web de El 9 Nou, amb vídeo inclòs, o veure el vídeo de la jornada al Bloc de Nació Digital.
Avui, amics de Torelló i Manlleu presenten el projecte de MacroBOX, projecte innovador protagonitzat per joves (i no tant joves) emprenedors, amb seu al Viver d'Empreses de Gestiomat. Mireu l'apunt del David i o la web de MacroBOX.
La Xarxa avança amb Osona incorporada i amb iniciativa des de la societat, amb el suport puntual i necessari dels poders públics. Una fórmula que és gairebé garantia d'èxit, i que en el front econòmic de la comarca, l'ajuntament de Vic no ha seguit.
.
PS: bé, la Xarxa avança a Osona, però sembla que s'ha aturat a can Comajoan...

3 comentaris:

JOSEP COMAJOAN ha dit...

No, la xarxa, a diferència de la política, no s'atura per l'emergència en una anella de la xarxa. Afortunadament, els anells transmissors són múltiples i aquest matí ja m'han enviat una dotzena més de blocs osonencs. A veure si abans del cap de setmana actualitzo la llista i no arribem als 100 blocs, sinó als 200...

Anònim ha dit...

Estimado señor Casals,me dirigo a usted con todo mi respeto y con la esperanza de que se conceda unos instantes a leerme.Desde su posicion privilegiada, le insto a que visualice estos videos referentes al 11 de septiembre de 2001 en el que se muestra que la version oficial que nos contaron no es totalmente veridica.YO y muchos como yo,luchamos por que se sepa la verdad que nos han negado y ,que como consequencia de dicho acto de deslealtad hacia el pueblo americano y por consequencia, hacia todo el mundo que habita este planeta, se nos esta engañado vilmente.Desde esa fecha se estan cometiendo todo tipo de genocidios con el beneplacito de un pueblo ENGAÑADO.YO,le pido que pierda un poco de su valioso tiempo,visualice estos videos y que actue en consequencia.
Si tiene alguna duda……le dejo mi correo.
por-respeto@hotmail.es

y aqui le dejo los videos.
http://www.youtube.com/view_play_list?p=8C2FDB7268989F12

http://www.youtube.com/view_play_list?p=F77BD813DBE54BBA

http://www.youtube.com/view_play_list?p=D965F91ABBC13D63

muy atentamente, el pueblo.

Anònim ha dit...

Volem veure els videos. De que són ? Quina relació té amb aquest senyor ? Cadascu té el seu propi onze de setembre i hem de viure amb això. Tot i així m' agradaria veure aquests videos en HD.