dimarts, 19 d’agost del 2008

L'estelada als ajuntaments d'Osona, el què hi ha a dia d'avui



Manlleu, Tona, Calldetenes, Santa Eugènia de Berga, Montesquiu i segurament Olost (on l'ERC
governant va organitzar una xerrada sobre el centenari) són les poblacions on es penjarà l'estelada el proper 11 de Setembre en motiu del centenari de l'ensenya independentista.
ERC ho ha demanat a Prats (on governa CiU que en el seu moment va intentar que el gegant de Prats deixés de lluir l'estelada), on la JNC s'ha adherit a la demanda. A Vic no es penjarà l'estelada però hi ha adhesió al centenari.
Segurament hi haurà més municipis que la penjaran entre els quals Sant Quirze de Besora (que ja s'ha adherit a la campanya), Alpens o Tavèrnoles, allà hi governa Esquerra.
I queda pendent a veure què decideix la sociovergència torellonenca, hi haurà estelada a Torelló per l'11 de Setembre, o no?
Podeu seguir l'actualitat del centenari en aquesta web.
PS: a la veïna comarca del Ripollès, l'estelada lluirà a la capital, governada per ERC

5 comentaris:

JOSEP COMAJOAN ha dit...

A Ripoll, vaig llegir que l'alcaldessa, d'ERC, va dir al ple que estudiaen penjar-la al Monestir. I és que allà no hi ha sociovergència sinó que el PSC dóna suport a ERC al Govern. Vés que no ho hagin llegit els sociovergents de Torelló i no l'acabin penjant a Rocaprevera.

Anònim ha dit...

Aquest tiu d'aqui dalt és sociata, no? què es pensa que la estelada es penja a Ripoll gracies als sociatas?

JOSEP COMAJOAN ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
JOSEP COMAJOAN ha dit...

Anònim: tan malament m'expresso? Precisament el que dic és que si finalment l'estelada no es penja a l'Ajuntament de Ripoll és perquè allà ERC governa amb el PSC (i li'n depèn el pacte de govern!). Ben al contrari del que has interpretat.

Jordi Casals i Prat ha dit...

Josep, doncs no ho sé si s'ho pensaran i CiU se sumarà a la iniciativa, de moment ja els hi he passat una moció i ningú ha dit res, clar que és vacances...
Anònim, crec que l'aclariment ja està fet pel propi l'aludit. Cal dir que el PSC no va recolzar la proposta d'ERC a Ripoll, es va abstenir.