dimarts, 25 de novembre del 2008

Un dia per Osona... uf!

Avui ha estat un dia molt dens políticament.
De nou, el Secretari de Joventut ha estat de visita per la comarca d'Osona.
Hem començat el dia a Vic, amb molt d'ambient, avui era mercat i a més ens hem creuat amb una altra visita, la del secretari d'Immigració que anava amb Joan López, regidor d'Acció Social de Vic.
Després de prendre un cafè al bar Sport, on m'he creuat amb en Ballana, hem anat cap a l'Ajuntament, a la Sala Sert on l'Eugeni Villalbí, Secretari de Joventut, i Gràcia Ferrer, regidora de Joventut, han signat el conveni de Borsa Jove d'Habitatge, un objectiu que ja ens van posar damunt de la taula en la primera visita per Osona.

Tot seguit, després de visitar les dependències de Joventut de Vic, hem anat cap al Bisaura, una realitat absolutament diferent a la de Vic. Ens hem reunit a Montesquiu amb l'alcalde, Antoni Martín, i els regidors Esteve Sidera i Xavier Soler. Més tard s'hi ha incorporat l'alcalde de Sant Quirze de Besora, el David Mascallera.
Fer política en municipis i regions com al Bisaura és impossible fer-la sense passió, i aquesta sí que la tenen els alcaldes d'aquests municipis. Mai es rendeixen.
Després d'un bon àpat (gràcies Antoni) ens hem dirigit al Consell Comarcal.
Allà ens hem reunit amb el president Miquel Arisa i el conseller de Joventut.
Just després ens hem dirigit a l'acte contra la violència de gènere de Vic, on ens hi ha convidat la Gràcia. Ha estat una llàstima que hagi plogut... just la mitja horeta que ha durat l'encesa d'espelmes!
Ràpidament ens hem tornat a dirigir al Consell Comarcal on el Secretari de Joventut i el responsable de la Coordinació de Barcelona de la Secretaria de Joventut, David Ricart, s'han trobat amb tècnics i regidors de joventut osonencs.
He hagut de marxar a mitges per anar a l'acte contra la violència de gènere a Torelló (web), on s'ha llegit el manifest i s'ha penjat una pancarta en nom de l'ajuntament i de les entitats del municipi.
Ara sóc a casa, escrivint al bloc...
Vídeo de El9TV de l'acta de Vic contra la violència de gènere
Notícia sobre la signatura de la BJH de Vic a Osona.com, a El9nou.cat, LaPlanaweb i a l'Avui
Vídeo extret de El9TV