dimarts, 26 de maig del 2009

Per Franch, ahir no devia ser fàcil felicitar a ERC

El Ple d'ahir va ser un d'aquells on l'alcalde no acaba del tot content amb l'oposició, en aquest cas amb Esquerra.
El fet de posar damunt de la taula la insuficiència de les bonificacions a les tarifes de la nova piscina i el fet de no avalar la conclusió del cas Anonizados, on l'ajuntament ha acabat desprenent-se de patrimoni (2 pisos al centre de Torelló, on segons l'alcalde ha de ser un privilegi viure-hi) i més de 450.000€, a més de requalificar els terrenys que s'haurien d'haver expropiat i que no s'ha fet i que han quedat en mans dels demandant de Torelló.
L'alcalde no ha acabat amb gaire bona cara ni després d'acabar el tema de la piscina amb un "ho hem fet bé" i el tema del cas Anonizados, amb un "defenso com ha actuat l'ajuntament fa 12 anys i ara".
Fruit d'aquest malestar perquè no hem dit amén a tot, li ha provocat un lapsus confonent l'antic CAP de la Plaça Nova amb el Club o bé felicitant a Iniciativa enlloc de a nosaltres.
Si es fa un equipament cívic i per a joves al Club som nosaltres que estarem contents, no ICV que el volia a l'antic CAP l'espai per a joves (per això van dir No al Pla de Barris...).
Clar, que potser ahir, no devia ser fàcil per Franch ser còmplice amb ERC...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja esteu divertits, ja.
A aquet alcalde no li agrada gens que li portin la contraria, si pica, que rasqui