dijous, 14 de maig del 2009

Xiulada, copa, lliga i champions!

..
El primer títol ja ha caigut, el primer d'una temporada que com a mínim és impressionant i que pot arribar a ser històrica.
Com també històrica ha estat la xiulada a l'himne espanyol mentre el rei saludava amb cara de circumstàncies. A TVE, han emès l'himne en diferit...
Si voleu reescoltar la xiulada, que portarà cua, cliqueu en aquest enllaç.
Això sí, va ser emocionant veure com van viure la derrota l'afició bilbaïna i amb quina esportivitat es van comportar les dues aficions i els dos equips n cop acabat el duel.
Dues aficions, dos clubs, dos pobles... i una xiulada!
Sport: Barça rey de copas
La Vanguardia: El Barça de Guardiola empieza a forjar su leyenda
Avui: Triplet en marxa
..
La xiulada segons TVE...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Destacar la cara de sorpresa de Keita davant la xiulada. És que ningú li ha explicat què representa la bandera que portava a la samarreta? I la desobediència civil d'en Piquè. Parlant d'en Piquè, aquest pretenia pujar a recollir la copa amb una estalada i algú no li va permetre.

Jordi ha dit...

És veritat, anònim, el Ketia fot una cara de "però què passa!!!??" i en Piqué amb el cap cot mentre sona l'himne... sort que és massa bo per la roja, que si no ja estaria lapidat pels mujaydins del todo por la patria!

Anònim ha dit...

GARLEM...GARLEM...PERO SI ELS CRIDANT PER "LA ROJA" I VAN, I PER MES "RECOCHINEO" JUGANT BE.
JUGANT AMB BCN.

Xènia ha dit...

Quan tinguem estat propi tindrem seleccions pròpies. No hi ha dreceres per ser un país normal.

Anònim ha dit...

Simplement recordar que en Piqué ja ha jugat amb la roja. Us recordo que en Xavi va cridar Viva España. Això de barrejar política i esport és...

Jordi ha dit...

... impossible