dilluns, 22 de juny del 2009

Passant comptes per justificar un pacte

..
El dimecres de la setmana passada la sociovergència de Torelló, liderada pel socialista Miquel Franch, va "passar comptes", o millor dit: va intentar justificar el seu pacte de govern, el de PSC i CiU.
Van parlar molt del passat i de grans projecte (desdoblement de la línia de tren inclosa ! com a acció de govern municipal...) d'un futur llunyà, del present poc. Final d'etapa.
Podeu llegir-ne un anàlisi de l'acte al meu bloc d'Esquerra: La sociovergència passa comptes (cliqueu aquí)
Per cert, varen parlar que s'havien portat a terme més del 50% dels compromisos del pacte de govern, però algú sap quin va ser el contingut del pacte entre PSC i CiU, entre Miquel Franch i Lluís Bassas?
En aquest apunt, he posat el vídeo del Ple on s'aprovava el cartipàs del pacte CiU i PSC i les retribucions, hi havien alguns dubtes...
Si voleu veure la versió oficial, podeu llegir la notícia a la web de l'ajuntament: L’equip de govern fa balanç de la gestió a mitja legislatura

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els comptes els hi passarem la gent de Torelló a les eleccions, quina enganifa aquest pacte.

Sant Malaquies ha dit...

Casals ets un demagog, estàs en contra de tot el que diu en Franch, el millor "arcalde" de Torelló, que rebenta totes les voreres per donar feina a totes els centenars d'aturats de Torelló, que ens farà una plaça nova amb un estany d'aigua i peixos de colors i que enlloc de tenir ambulància medicalitzada tindrem helicòpter per portar els malalts a Vic.
Casals; quan d'aquí 30 anys usis la via del tren que haurà desdoblat l'equip Franchista (de Franch, oju) hauràs d'honrar la memòria de "l'arcalde", que ja no li posarem el seu nom a uns jardins, si no a l'estació lunar que es llançarà des de Mas Les Vinyas, tot pagat per la Diputació de Barcelona, està clar.

Anònim ha dit...

El web del 9 nou linka el teu bloc a l'adreça de l'ajuntament... vigila em aquests!