dimarts, 23 de febrer de 2010

Un Ple desacompassat

El Ple d'ahir va ser d'esacompassat, la filarmònica política de Torelló no era harmoniosa.
Vam començar amb una prèvia on la Junta General de Gestiomat ratificava el gerent de Gestiomat per després dissoldre la societat.
S'aprovava una modificació del contracte del servei de neteja de la via pública que comportava un augment de 50.000€ respecte a l'aprovat feia poc d'un mes i l'alcalde deia que no tocava parlar d'aquests 50.000€.
Es va dir que l'Espai Dona (que encara ningú sap què ha de ser) ja no va a l'antic edifici de Correus sinó que possiblement anirà al Club, quan un dels debats més intensos entre ERC i la sociovergència per aprovar conjuntament el Pla de Barris era l'ús del Club en clau centre cívic preminentment per a joves i entitats i es destinava un espai concret per l'Espai Dona.
Es va denunciar un conveni amb el Consell Comarcal de la recollida d'animals, però del qual l'alcalde en va dir que no n'estaven descontents (per què es denuncia, doncs?!)
Es va modificar per enèsima vegada les bonificacions de la piscina i l'alcalde diu que l'ajuntament el que ha de fer és rectificar quan s'equivoca. El que hauria de fer és no equivocar-se tant sovint, dic jo... humilment.
El portaveu de CiU es va proclamar seguidor de la revolució permanent i l'alcalde rebutja la mà estesa del cap de l'oposició (un servidor) per treballar perquè la UVic també compti amb Torelló, mentre els portaveus de PSC i CiU assenteixen cordialment les paraules d'un servidor...
I per acabar, el regidor d'Hisenda que arriba tard i en l'apartat d'informacions replica als grups de l'oposició pel què s'imagina que li hem dit en el punt de la modificació del contracte del servei de neteja que he fet esment unes quantes línies més amunt (que en minuts de Ple va ser molt).
O no vam trobar el compàs o això de la política municipal és infinitament sorprenent.