dijous, 27 de maig del 2010

Jeroni Vinyet osonenc del 2009, un premi al 13D recollit a Torelló (de mans de Miquel Franch)

Ahir, es va celebrar la gala per donar el premi de l'Osonenc de l'Any que organitza El 9 Nou, es va fer al Teatre Cirvianum de Torelló, que es va omplir per la ocasió.
El guanyador va ser Jeroni Vinyet, delegat d'Òmnium Osona i activista nacionalista de referència per la comarca i, per què no?, del país. Una persona que representa l'activisme patriòtic del segle XXI, en lluita per una nació inclusiva que suma per aconseguir la llibertat.
Els nominats (12) del premi els escull n jurat i el guanyador s'escull per votació popular. Si no vaig errat, enguany s'han comptabilitzat prop de 1500 butlletes de votació.
El guanyador, en Jeroni, havia estat nominat per l'impuls i lideratge en les consultes sobiranistes del 13D a Osona. Així que aquest premi també és per tots aquells qui van (i vam) treballar perquè les consultes fossin un èxit.
Però a més, que l'escenari fos Torelló i que fos l'alcalde Miquel Franch, que amb el seu vot qualitatiu va fer que no s'aprovés una moció de suport a les consultes, fa que el premi tingui un regust encara millor, d'encara més reconeixament als voluntaris del 13D.
Felicitats Jeroni i felicitats a tots els patriotes que en movilitzàrem pel 13D!

5 comentaris:

Cristina ha dit...

Jordi, i ara que ja tens el post fet, siusplau, fes feliç l'Emili...ho espero amb candeletes!!!

Biel Barnils Carrera ha dit...

Se'l ben mereix el premi, el Jeroni. Ell i Òmnium Cultural d'Osona. Moltes felicitats!

Jordi Casals i Prat ha dit...

Hola Cristina, oído cocina!
Per cert, em pensava que hauries aprofitat per felicitar el Jeroni... ;)))

Jordi ha dit...

Sí, Biel, Òmnium s'ho mereix, més enllà del 13D també, i en Jeroni en especial!

Unknown ha dit...

Molt bon post sí senyor, i un premi molt merescut, per la persona d'en Jeroni, per tota la gent d'Òmnium i per tota la gent del 13-D en especial!