dimecres, 1 d’octubre del 2008

Creus que s'aconseguirà un bon acord de finançament per Catalunya?

Aquests són els resultats de la primera enquesta que he fet al bloc, sota la pregunta: Creus que s'aconseguirà un bon acord de finançament per Catalunya?
Els resultats mostren que els lectors d'aquest bloc que han participat en l'enquesta no són gaire optimistes al respecte.
Hi ha els fans del peix al cove convergent que confien en un pacte Mas - ZP que emul.li el pacte de l'estatut retallat.
Els que creuen que el bon finançament arribarà a partir de la unitat dels partits catalanistes són la gran minoria dels participants: una mica més del 5%.
La gran majoria, però, creuen que no s'arribarà a un acord satisfactori, prop d'un 84%. La gran majoria d'aquests creuen que no serà satisfactori perquè el satisfactori seria el concert econòmic, els altres no confien que la unitat del catalanisme arribi a bon port.

Aquesta enquesta no és científica, clar que no. Però és significatiu que en els darrers dies ha augmentat el vot que no augura gaire bon futur a la unitat dels partits catalanistes.

4 comentaris:

Carles Banús i Puigivila ha dit...

Jordi,

Quanta participació has tingut en l'enquesta? Tot i no ser una enquesta científica, pot ser bo saber el total de votants per fer-nos més una idea de tot plegat. Gràcies

Anònim ha dit...

Hola Carles, al voltant d'una 20 de persones en 20 dies, en les quals vaig tenir segons un comptador 664 visites úniques.

Arnau Sabatés i Urgell ha dit...

Com l'has fet aquest gràfic?

Anònim ha dit...

Hola Arnau,
amb excel i després he copiat la gràfica en format de jpg (imatge)