dissabte, 4 d’octubre del 2008

Congressos

Avui hem acabat un reguitzell de congressos d'Esquerra que m'afectaven: el comarcal i el regional.
En els dos, han estat elegits els dos candidats a qui donava suport, en Carles Sanuy (la candidatura de la qual en formava part) i en Jordi Serra, ex-president comarcal en l'executiva del qual he fet de secretari comarcal. En la candidatura d'aquest també hi formaven part els osonencs Lluís Argemí i Montse Juvanteny (bé, del Lluçanès!).

En ambdós congressos hi havia una candidatura alternativa que s'erigia com a representant de Reagrupament Independentista (
apunt al bloc de Josep Romeu), la fusió (o absorció, segons amb qui parlis) entre el Reagrupament de Carretero i l'Esquerra Independentista d'Uriel Bertran.
En ambdós congressos els resultats han estat clars 88 a 39 a Osona, i 173 a 75 a la Regional.
Hi ha qui vol, li interessa, li dono morbo, entre d'altres sensacions, el fet de la pugna eterna interna de l'independentisme parlamentari, mirant amb deteniment les "batalles" territorials entre "faccions". Molt bé, doncs, si veiem els resultats de les regionals, fins ara, sembla que la majoria de la militància tampoc avala en aquest cas els "crítics".

El què si és real, és que a excepció de la sortida de to, del candidat Marc Ges, perdedor en el congrés d'avui, un cop sapigut que no era elegit per la majoria de la militància, tots els processos congressulas viscuts des d'Osona han estat nets i molt correctes, sense perdre de vista que tots som d'Esquerra i que tots treballem pel mateix projecte: la República Catalana.
Ara toca governar els mandats de les dues executives i que tots anem a una.

Foto: Osona.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Podries explicar a que et refereixes amb lo de "sortida de to"? Què va passar?

merci