diumenge, 8 de març del 2009

Dia de les Dones a Vic

Avui a Vic hem commemorat el Dia de les Dones, amb el leitmotiv de la dona pagesa, com a símbol d'esforç i lideratge enfront les dificultats econòmiques i socials.
En l'acte hi han participat activament moltes dones republicanes d'Osona, cada cop en són més i moltes són joves, com la Marta, la Laura, la Montse, la Rosa o la Bruna. També institucionalment hi ha hagut la presència de la regidor de Vic, la Gràcia, que han parlat.
I en els parlaments, també vull destacar les paraules de l'Anna Piella, amb la seva força que captiva als oients, igual com quan la tenia de professora a l'IES de Manlleu.
El que m'ha agradat més de l'acte: que la gent que passava per allà, pel monument a la Dona Pagesa que hi ha a la Plaça dels Màrtirs de Vic, es quedava a escoltar el manifest (de forta càrrega social), poemes de poetesses osonenques i les paraules de l'Anna.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ALGU, VA DIENT,QUE EL VOSTRE PODER DE CONVOCATORIA ES QUASI NUL.....
QUE CADA COP SOU MEINYS....
COMO ANTIGA MILITAN EN SAP GREU.
JUUGANT AMB BCN.

Anònim ha dit...

Doncs antiga militant que vas jugant amb BCN (això em té realment intrigat!), el poder de convocatòria és relatiu i segur que no, que no som menys, perquè respecte els actes d'altres anys hem estat més però hem estat menys que en altres actes de fa poc.
Però com he dit altres vegades parlant del poder de convocatòria en els actes, hi ha una particiapció que no és presencial, que hi participa des de les diferents xarxes 2.0 i que mostra interès en els actes.
Gràcies per participar d'aquest acte des de la distància