dimecres, 17 de juny del 2009

2a Trobada de l'Osonosfera


Ahir vàrem, en un dia molt tecnològic, vàrem presentar la 2a Trobada de l'Osonosfera, dels blocaires de la comarca d'Osona.
Ho vàrem fer a Taradell, a la Plaça del Twitter (com podeu veure a la fotografia... hehehehe), perquè volem posar especial atenció a l'ús del Twitter, com a eina 2.0.
Si us voleu inscriure a la 2a Trobada de l'Osonosfera, cliqueu aquí. Es farà el divendres 19 de juny amb sopar inclòs.
Blocaires d'Osona, us hi esperem!

4 comentaris:

Oriol Clusells ha dit...

Jordi,

Al bloc de l'òria has escrit: "l qui s'hauria d'animar és qui t'ha deixat sense feina, segur que ara està més fotut que just abans de dir-te adéu.
Endavant les atxes, que deien els bestiotes del "medievo" ;)"

Sobre aquest comentari et volia comentar, potser ja ho saps, que les atxes, en aquesta expressió, són ciris grossos, no destrals.

Aquesta expressió, segons tinc entès, servia per reempendre les processons de divendres sant.

Salut!

Jordi ha dit...

Ja que les atxes eren les destrals de guerra medievals, suposava que la cosa anava per aaquí i tenia el seu sentit, però vaja, segur que un de Ripoll té prou cultura de ciris com per tenir raó ;)))
Jo deixaria aquest comentari al blo de la Òria, vaja perquè tingui més sentit.
PS: jo que em creia que vindries a la trobada de blocaires d'Osona... però clar, sense Alt Ter, ja no, oi? ;)
Apa, salut! i gràcies per llegir els comentaris que deixo al altres blocs!

Anònim ha dit...

Endavant les atxes

Les atxes, ciris grans amb diverses metxes, són un dels elements més característics de la processó del Divendres Sant. A la veu de "endavant les atxes" s'engegava o reprenia la marxa dels participants a la processó.

L'expressió s'utilitza col·loquialment per indicar la voluntat de prosseguir en una acció malgrat les dificultats o la resignació que vagi endavant una cosa que algú voldria evitar.

Jordi ha dit...

Crec que estem manllevant visites al bloc de la Òria!!!! que el meu comentari d'almogàvers de setmana santa està allà!!! hahaha!!