dimarts, 30 de juny del 2009

L'alcalde sorneguer pregunta a l'opoisicó

Quan Miquel Franch, l'alcalde socialista de Torelló, somriu per sota el nas quan algú de la oposició parla és que o la Flora Vilalta (bloc) li ha fet algun dels molts comentaris fa quan parlem els de l'altra banda o és que en porta alguna de cap.
El somriure sorneguer va prendre el rostre de Franch quan vaig parlar del Club com a equipament per a joves (que sembla que li molesti que ens posem d'acord amb això, finalment!).
Uns minuts després, un cop s'havia acabat el torn de precs i preguntes de l'oposició, l'alcalde va protagonitzar un fet històric. Sembla que per primera vegada a la història del Ple de Torelló, l'alcalde va fer una pregunta al cap de l'oposició, és a dir, a mi.
Amb una mirada brillant em va preguntar sobre la visita del Secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, a la futura Oficina Jove d'Osona, a Vic (vegeu vídeo). Temia (però no gaire, que somreia!) que no es dupliqués el que ja es fa des dels municipis.
Així doncs, em vaig haver de canviar el barret i posar-me el de la Secretaria de Joventut i explicar el treball en xarxa que plantegen les oficines joves que estem impulsant. La veritat és que em vaig esplaiar força, sí senyor. El servei d'habitatge, el de salut, el de treball, el treball en xarxa...
Potser l'alcalde s'ha avorrit, perquè ha perdut el somriure sorneguer. Potser no era aquella la resposta que esperava... és que no estic acostumat que l'alcalde em faci un prec o una pregunta...
Bloc d'Esquerra: L'impost perdut (amb frivolitat)
El Ple a la web d'Esquerra:
Esquerra demana un procés participatiu real per la nova Plaça Nova
Desacord amb iniciatives urbanístiques de l'equip de govern
Esquerra no comparteix doblar la beca Segimon Serrallonga en temps de crisi
S'aprova el reglament del Consell Escolar Municipal amb 8 esmenes d'ERC
L'equip de govern rectifica en l'ordenança d'ocupació d'espai públic

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin alcalde que tenim a Torelló, a vegades sento vergonya que sigui tant rancorós. Per què això és rancor cap a tu Jordi.

Anònim ha dit...

Benvolgut Jordi,

Tinc unes entrades sobre Torelló que potser poden ser del vostre interès: http://cabrablog.blogspot.com/2008/11/torell-no-s-marbella.html i http://cabrablog.blogspot.com/2009/09/politiques-que-maten-la-pagesia.html

Fins aviat,
Cabrablog