dijous, 10 de setembre del 2009

El bloc del virrei Rangel i Arenys: "estem governant, i ho fem amb fets contundents"

Llegeixo a Nació Digital que el delegat del govern (el virrei de Catalunya, diu el periodista), Joan Rangel, del PSC, va amenaçar a l'alcalde d'Arenys en dissoldre el consistori i acusar-lo de secessionista (i rojo, no?).
Me'n vaig al bloc de Joan Rangel i veig que no escrivia res després d'haver sortit al 18 de juliol al carrer, no amb pistoles com els falangistes del 36, sinó amb companys de partit per explicar el finançament i diu que ho varen fer "En un ambient festiu i d'alegria, (...) per explicar que estem governant, i ho fem amb fets contundents".
En l'apunt del 6 de setembre, el que ha escrit aquests dies sobre Arenys, parla d'Estat de Dret i lleialtat constitucional, com a "català, demòcrata i socialista", que és ell, segons autodefinició del subjecte.
En el fons, Rangel té raó, l'autodeterminació i la secessió són anticonstitucionals (està per veure si ho és que Catalunya sigui una nació, ni que sigui de preàmbul), però també van contra els interessos d'un concepte nacional d'Espanya lluny de la llibertat (a decidir) dels pobles que la formen.
És una llàstima que el PSOE, i part dels seus aquí, governin el regne amb "fets contundents" sempre contra els mateixos (pacte nacionalespanyol a Euskadi, abans) i amenaçant a alcaldes "secessionistes" catalans. Però no ens ha de sorprendre al cap i a la fi, les lleialtats són diferents a la dels "secessionistes" catalans.
En el bloc del Virrei Rangel, però, no he llegit cap comentari sobre la manifestació d'uns anticatalans, antidemòcrates i antisocialistes (i anticonstitucionals) com Falange i las JONS.
Ah! i tampoc he vist que hagi publicat cap comentari al seu apunt. Censura, desídia o és que ningú llegeix el bloc de Rangel aquests dies?

1 comentari:

Anònim ha dit...

PERO XICOT, QUE AQUESTA GENTUSSA MANAN AMB EL NOSTRE RECOLÇAMENT¡.
QUE COI I FOTEM AL GOBERN MONTILLA?.
JUGANT AMB BCN.