diumenge, 13 de gener del 2008

Presentació del 30è Carnaval de Torelló

Ahir es va presentar la 30a edició del Carnaval de Torelló, el Carnaval de Terra Endins.
Com cada any serà un gran Carnaval, però més que l'anterior i menys que el proper. Aquesta festa construida per la societat de Torelló, des de la base del poble, és una festa viva, és cultura popular en tota la seva essència.
Es va presentar el Pullassu X+1, amb la voluntat de celebrar el desè aniversari que no es va poder fer l'any passat. Del Pullassu ja n'he escrit abans. Actualment és la part del Carnaval de Torelló amb major expansió i més innovadora.
També es va presentar les Senyoretes, que com no van dedicades a la Maleni, la ministra més senyoreta de les que es fan i es desfan. A veure quin traçat de l'AVE ens mostren les senyoretes fomentades...
També es va presentar el carnaval de la gent gran, la Rua i el carnaval infantil. Els cartells del Pullasso (de Roger Romeu com cada any), de les Senyoretes i del Carnaval (enguany fet per l'Arnau Solà), a més del trofeu, que estrena autora, en Ramon Bas que duran molts anys l'ha anat fent ha deixat pas a Rosa Maria Crous. També es va presentar el jurat de la Rua.
I per acabar, van explicar com acabaria tot plegat, com no, amb l'enterrament de la sardina. I ens van amenaçar en com començaria, de nou, el fantasma d'un cop d'Estat sobrevola Torelló... El Falatell està en perill! Podeu llegir sobre el cop d'Estat del 2007 aquí.
.
Web del Carnaval de Torelló: www.carnavaltorello.cat
Apunts sobre el Carnaval als meus blocs: al bloc antic clica aquí, al nou clica aquí.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Llàstima del parlament de l'alcalde, això de fer teiatru no és lo seu.
I no hi havia cap convergent a la presentació. I tu vas marxar sense veure cava. Així no hi haurà disbauixa, Casals

Moisès Rial Medina ha dit...

T´he adherit a BLOCS CATALUNYA CENTRAL (http://blocscatalunyacentral.blogspot.com) i a BLOCS AL PREPIRINEU (http:/blocsprepirineu.blogspot.com),
Agrairia si també hi enllacessis i em fessis presents a d´altres blocaires osonencs.

Moisès Rial
www.llibertats.cat

Anònim ha dit...

Visca el Carnaval de Torelló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Farra i disbauixa!!!!!!!!!!!!!! i rassaka