dilluns, 11 de febrer del 2008

Teatre, todo es puro teatroooo!

Aquest ha estat un capdesetmana de teatre.
El divendres, vaig assistir a l'estrena de "Raons Trigonomètriques" de l'amic i company de projecte de poble Joan Crosas (bloc), el dissabte del tret de sortida del Butaka Jove a Mataró i el diumenge a un ple total per "A la Toscana" (a la web de La Vanguardia), de Sergi Belbel.

L'obra del Joan és gairebé art total, amb poesia, teatre, cinema i música en directe, amb la Coral Lloriana. Amb moments estelars, en especial amb un pre-final in crescendo amb explosió retòrica sublim. En Joan encara ha de créixer com a artista, i segur que arribarà amunt, té un talent especial que Torelló ha de mimar.
El dissabte vaig poder viure in situ l'estrena de Butaka Jove a Mataró, una actuació destinada a facilitar l'aproximació dels joves al teatre. Al Club Clap hi va haver un ple total per veure un esplèndid espectacle de Hip-Hop i dansa. Espero que la gent de Xarxa i de Butaka tinguin èxit en aquest nou projecte a la capital del Maresme.
I per acabar, el diumenge, també al Cirvianum de Torelló, Sergi Belbel ens va fer endinsar en la deconstrucció de la destrucció d'un arquitecte d'èxit a través del subconscient perdut en malsons amb banda sonora de mòbil. Tot per arribar a un inici a la Toscana, amb amenaça de bucle "si no diu el que mai diria". Segurament no aclareixo res, però és perquè l'aneu a veure. Us agradarà...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que xulo, noooo? m'ha agradat aquest video.
Segur que t'ho vas pasar be.
petonets