dimecres, 31 de desembre del 2008

Feliç 2010! i feu el que es pugui amb el 2009...

El 2008 ha estat l'any de la victòria que els catalans van donar a ZP (malgrat les mentides i mentides i mentides i mentides), de la victòria d'Obama (i la fi de l'era Bush Jr.), de les negociacions infinites pel nou finançament (que no és gran cosa, que és de l'estatut retallat! però ni així...), dels congressos d'Esquerra (Nacional, Regional i Comarcal), de la sociovergència torellonenca i de les no urgències nocturnes torellonenques, de la crisi que no era crisi però que ho va passar a ser, de la VITRI tancada, de Praga, Bucarest i Berlín; de la I Trobada de l'Osonosfera, de guerres que continuen i que recomencen, de nació sense estat ni sense seleccions oficials, de la ruleta de les emocions, del facebook, del bloc del Quico i de poca literatura de Casamare .
Un 2008 mogut i intens, amb moltes hores de dormir a recuperar. Però un 2008 que ens porta a un 2009 que serà molt més complicat.

Així, que com a bon pragmàtic:
FELIÇ 2010! I fem el que es pugui amb el 2009...

2 comentaris:

David Tanyà Farrés ha dit...

Bon any 9 Jordi!

Carles Banús i Puigivila ha dit...

Bon any nou Jordi
De moment et desitjo bon any 2009... del 2010 prefereixo parlar-ne més endavant. També sóc pragmàtic, però realista ;-) hehehe