dilluns, 28 de setembre del 2009

El nou 9nou.cat

Avui el grup comunicatiu de El 9 Nou estan d'estrena, ha sortit a la llum el nou portal El9Nou.cat, amb la voluntat que El 9 Nou a Internet sigui més que penjar les notícies del bisetmanari a la xarxa.
Podeu llegir l'explicació mateixa del grup comunicatiu sobre el nou portal en aquest enllaç.
Ja fa temps que esperava la sortida de el nou portal, el periodista més 2.0 de El 9 Nou, Josep Comajoan (bloc i Twitter), m'ho havia anat anunciant.
En Comajoan sempre ha volgut incloure Internet en la seva tasca quotidiana com a periodista, fet que comporta moltes barreres psicològiques quan la tasca central és en paper. Ell és un blocaire ja de referència a Osonosfera i ha inclòs l'ús de plataformes 2.0, com Twitter o Facebook en el seu programa de televisió, Angle Obert (bloc i facebook).
Una bona notícia que la família comunicativa d'Osona a Internet s'amplii, quantitativament i qualitativament. Felicitats a la gent de El9nou.cat
Ara bé, crec que és una pèrdua que els vídeo de El9 TV ja no es puguin baixar i no es puguin penjar ni enllaçar (si es fa és molt poc àgil). El meu canal de YouTube (CasalsPrat TV) se'n ressentirà, però El 9 Tv perd una oportunitat de difondre's per la xarxa.

3 comentaris:

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Gràcies pels elogis, Jordi. Són tots merescuts ;-))) No, parlant seriosament, es fa el que es pot, que no sempre és ben bé el que es vol. L'important, però, és començar a caminar, i ja no parar. Sense voler córrer, tampoc, que pots caure i fer-te mal.

Respecte a CasalsPratTV, estigues tranquil, que la feina ara es facilita i ja no fa falta "piratejar". Quan una notícia està enllaçada amb un vídeo, hi un enllaç que diu "vídeo" que és per visionar-lo a l'ordinador mateix. I un altre enllaç que diu "MP4" que és per baixar-te'l directament al teu disc dur en format MP4. Prova-ho, a veure com va.

Jordi ha dit...

Els elogis són sincers, ja ho saps.
Ara estic baixant un MP4, la veritat és que costa veure aquesta opció.
I una cosa, pirateja no és el que feia, si es pot accedir i se cita, no ho seria, no? ;)

JOSEP COMAJOAN ha dit...

No, Jordi, fixat que he posat piratejar entre cometes. Tu sempre ho havies citat.

I sí, és possible que s'hagi d'aclarir una mica millor tot això dels MP4. Estem treballant-hi.