dilluns, 25 d’octubre del 2010

Diari de campanya 1: Equip de campanya i els 6 compromisos de Puigcercós

Amb aquest apunt enceto una etapa que acabarà amb les eleccions, escriuré un dietari sobre la campanya electoral, suposo que es centrarà bàsicament a nivell osonenc, o no. Ja veurem com es desenvolupa.
El fet de ser el cap de campanya d'Esquerra Osona, ha fet desvetllar el meu cantó més 2.0 per comunicar, no sols inputs de programa electoral, si no també la feina que potser no es veu tant.
Aquest dietari no serà un making off de la campanya, no crec que sigui tant explícit, però ...
Tampoc no espereu que escrigui cada dia, ja que haig de compaginar també la meva activitat a l'ajuntament de Torelló i a la Secretaria de Joventut.
Avui us deixo l'enllaç de la notícia de la presentació de l'equip de campanya d'Esquerra Osona, que ja fa dies que treballem, sobretot assentant les bases del que ens ve al damunt les properes setmanes.
Esquerra Osona: Es presenta el comitè de campanya per les eleccions al Parlament
Ahir, amb gent d'Esquerra d'Osona, com el diputat Freixanet, el president comarcal, Carles Sanuy, el candidat a Vic, Joan López, membres del govern i la direcció nacional com Carles Mundó, Marta Rovira i Jordi Serra, el conseller nacional Sergi Tarrés i els regidors David Bosch, Gràcia Ferrer i Lluís Sabatés, entre d'altres, vam ser a l'acte de cloenda de la campanya Catalunya Decideix, on es van mostrar els 6 compromisos que Joan Puigercós assumirà per fer qualsevol pacte, després de la participació de més de 70.000 persones a través d'enquestes. El primer és la convocatòria d'un referèndum sobre la independència, podeu llegir a la resta aquí.
Per altra banda, puc dir que a la fi hem aconseguit que el diputat i candidat Josep Maria Freixanet tingui el seu twitter (@Freixanet2010), de moment per aquestes eleccions, però crec que seria interessant que el mantingués com alcalde, també.