dimarts, 5 d’octubre del 2010

Vídeopost: L'Oficina Jove d'Osona ja és una realitat (el9TV)



El passat dissabte, vam inaugurar, a la Farinera de Vic, la primera oficina jove de la Catalunya Central, la d'Osona, que alhora és la tretzena de Catalunya, inserida en la Xarxa Nacional per l'Emancipació Juvenil.
Aquest equipament és una aposta de la Secretaria de Joventut per reformular els serveis d'informació juvenil (que no substituir-los) i que implícitament porta a una manera de treballar en xarxa amb els diferents recursos que hi ha a la comarca.
Osona és rica en serveis a la joventut, hi tenim les borses joves d'habitatge de Manlleu, la Mancomunitat la Plana i Vic, així com 22 Punts d'Informació Juvenil i diferents tècnics, com per exemple els mancomunats de la Mancomunitat, del Lluçanès i del Bisaura, a més de tècnics de salut que treballen la prevenció a Vic, Manlleu i Torelló.
L'Oficina Jove ha de facilitar fer les coses encara millor, tot sigui pels 27.000 joves d'Osona.
Per la part que em toca, com a responsable de la Secretaria de Joventut a la Catalunya Central, estic ben conent d'haver aconseguit tirar endavant aquesta oficina que suposa l'acord de tres institucions diferents, amb la presència de tres partits polítics diferents (fins i tot per més inri un servidor està a l'oposició al Consell Comarcal). Per sort, la lleialtat institucional s'ha acabat imposant.
També cal dir que Esquerra compleix també amb els joves!, l'Oficina Jove era un dels compromissos d'Esquerra Osona en les darreres eleccions, a proposta de les JERC Osona.
La inauguració va comptar amb la participació del Secretari de Joventut, Eugeni Villalbí (bloc), i el Director de l'Agència Catalana de la Joventut, el Juli Fernàndez (bloc).

El9nou.cat: Inauguren a Vic l'Oficina Jove d'Osona destinada als 27.000 joves de la comarca

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats Jordi

Josep ha dit...

Felicitats Jordi! Amb gent com tu el país avança sense fre!

Salut!

Anònim ha dit...

Felicitats jordi i esperem molts més exits com aquest !!
Roger de Flor