dimarts, 20 de novembre del 2007

Erotisme som tu i jo... i a Sant Hipòlit!

Us vull anunciar un projecte compartit que veurà la llum aquesta setmana. No, no és el que anunciaré el dijous, us haureu d'esperar (i Eli, no em caso, que jo sàpiga...).
Us anuncio que aquest cap de setmana relataires d'Osona (la Bruna, la Mima, la Cristina i un servidor) presentarem el llibre "Erotisme som tu i jo", el llibre de poesia eròtica de la web Relatsencatalà.cat.
Els lectors més veterans recordareu el meu poema, el tinc penjat en el meu antic bloc. El podeu llegir aquí o directament a la web de relats, sota pseudònim de Gica Casamare, cliqueu aquí.
També podeu veure com el periodista del 9TV i El 9 Nou , Josep Comajoan, en llegeix uns versos en una entrevista... durant la campanya electoral!


La presentació es farà el proper diumenge, dia 25 de novembre, a les 5 de la tarda a l'Ateneu de Sant Hipòlit de Voltregà. L’acte, a més, comptarà amb la presència dels poetes osonencs Pilar Cabot i Josep Checa. Tot un honor.
.
Notícia a Osona.com

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, ara sé perquè vas arrasar a les unres... començo a composar sonets eròtics per d'aquí tres anyets!
Ets ben polifacètic.

Anònim ha dit...

El poeta bo, el rapsode, fatal. Ja veus, Jordi, que sí que m'atreveixo a deixar comentaris als blocs. Fa dos dies que no puc dormir pensant en la notícia que ens donaràs aquest dijous. Me'n venen moltes al cap: finalment pactes amb en Franch, abans no es consumi amb papers el casament de fet entre els sociovergents torellonencs? Ens vols anunciar el "fitxatge estrella" d'ERC d'un destacat exregidor socialista de la ciutat de la boira? Ja veus que això dels blocs dóna per molta rumorologia. Només a partir d'un apunt teu parlant del dijous, ja m'han vingut dos "mal pensaments", i no precisament relacionats amb la poesia eròtica, en aquest cas. Salut i República, doncs.

Jordi Casals i Prat ha dit...

Els periodistes sempre amb el gallet a punt... hehehehe!

Joan Ballana ha dit...

Bufa....això si que fa por la guilla!!! Avui a la nit prohibit fer fotos!!!!

Maiol Sanaüja i Soler-Rossell ha dit...

Crònica des d'El Caire, Egipte! Passa't pel bloc. Una abraçada catalana