dimecres, 7 de novembre del 2007

PSOE amb E d'Espanya (i amb les places africanes)

Diuen que les eleccions espanyoles es guanyen a Andalusia, Catalunya, Madrid i al País Valencià.
Diuen que Andalusia és el cortijo socialista des de l'època Felipe-Guerra, dels governs que enviaven l'AVE cap al sud enlloc de cap a Europa.
Diuen que Catalunya també sembla que és socialista a l'hora de votar pel resident oficial de la Moncloa, bàsicament perquè el català mitjà, més que socialista és anti-PP, i per anar segur doncs vota en clau segura anti-PP.
Diuen que Madrid és el melic patri de la nació rojygualda i que el País Valencià el regne del PP valencià, regionalista i, quan cal, blavero com ningú.
ZP i els seus estrategues sembla que es mouen en aquest escenari suara dibuixat, és a dir, Andalusia està guanyada i Catalunya també; sembla, però, que temen més per la primera, ja que prefereixen protegir la ministra de Fomento Magdalena Álvarez més que donar resposta a les demandes de dimissió que venen de la Catalunya soferta dels "socavones".
Així doncs, el PSOE engrandeix la E per encarar les batalles a la capital pàtria i a la València pepera, enterra l'Espanya plural i agafa la bandera, el rei i se'n va a les places africanes de Ceuta i Melilla, Espanya es tenyeix de banderes sense que calgui un govern aznarista.
Al PSC sembla que hi ha veus que mostren la seva incomoditat, el president Montilla, que va fer el pacte d'Entesa en acte de sobirania (del PSC vers el PSOE) però que sembla no voler entrar en cap atzucac amb ZP, avisa del perill real de desafecció dels catalans vers Espanya.
El govern socialista del Regne d'Espanya encara les eleccions del març amb les places africanes inundades de banderes, amb el Lehendakari a la banqueta del jutjat (per buscar la pau), un estatut retallat agonitzant i amb el menyspreu vers els catalans davant el caos de mobilitat a l'àrea metropolitana.
Nacionalisme d'Estat, anti-nacionalismes periféricos i menyspreu als problemes de la ciutadania. El PSOE de ZP vol guanyar al PP, sent PP, això sí, amb tarannà i un zomriure.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

pues yo que no hablo ni pizca de catalan, ni lo hablare nunca, me lavo el culo con la bandera de españa y meto mi rabo dentro la corona y me da un placer que te cagas...

Anònim ha dit...

Per molts anys xulo. petonets

Anònim ha dit...

Ahir feies anys, no?
30, ja ets un xicotot!