dimecres, 28 de novembre del 2007

El valor del Bloc, fer-te visible quan desapareixes

En la presentació de Blocaires.Osona, un periodista que estava en el sopar va comentar que la xarxa i els blocs en particular, permetien que les notícies sobre els fets no quedessin escapçades o esbiaixades, que els blocs aportaven matisos que sense ells podien quedar "desapareguts".
En podeu constatar un exemple si mireu la notícia del 9TV (cliqueu aquí) sobre el Ple de Torelló i veureu que Esquerra no vam participar del Ple ni dels debats (ni va haver-n'hi cap sobre l'Arxiu). Però si voleu ho podeu contrastar aquí.
....................
ÚLTIMA HORA! A les notícies del 9TV d'avui (28-XI-2007) han parlat del tema de l'Arxiu, ho podeu veure clicant aquí (Carles, no crec que sigui pel que dius en el comentari... ;)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

És el que té l'equidistància, Jordi. Tanta "concordança", com en dius tu, amb l'alcalde Franch, et passen pel davant CiU per una banda i ICV per l'altre i llavors no surts al telenotícies. Un altre dia serà... De tota manera, esbiaixada no li veig pas la notícia de la TV. No veiem tants fantasmes a tot arreu, que a Torelló ja n'anem prou sobrats. En tot cas, el teu blog és tant o més esbiaixat com les notícies que no t'agraden. I els periodistes que van anar a sopar amb tu, pla si ho deuen estar d'esbiaixats.

Anònim ha dit...

Doncs si el més important per Torelló és la proposta-prec d'ICV sobre el tema de TV3 i l'aportació personal de cada regidor, anem arreglats amb aquests periodistes.
Penso que és molt més important com a notícia per Torelló el fet que després de 2 mesos CiU actua d'una forma diferent amb un tema de poble com és l'Arxiu. Això si que és notícia local. Per notícies Nacionals ja hi ha el Parlament.

Jordi Casals i Prat ha dit...

Pescallunes tots, un servidor no ha volgut dir que la informació és esbiaixada, me n'estaré prou si no és una gran evidència.
Sincerament crec que està incompleta i segurement per una qüe´stió de minutatge o perquè el professional (que és qui en sap) creu que hi ha altres prioritats.
Només volia deixar constància del valor d'un bloc (que sempre serà tendenció, ergo esbiaixat, donada la subjectivitat - com els comentaris que hi han). Els blocs complementen els altres mitjans.
Res més.
Salut

Carles Banús i Puigivila ha dit...

Apa Jordi estaràs content. Avui el 9TV ja ha fet esment a la notícia que demanaves.... això si que és influència de les noves tecnologies, oi??

Joan Ballana ha dit...

Tela..!!! Però saps què? El millor mitjà de comunicació és el boca-orella dels ciutadans o veïns del poble, i aquest mai no pot ser silenciat. El bloc pot i crec que ha de complementar els mitjans de comunicació i en tan que pugui esdevenir referència tan pels mitjans com pels ciutadans, la quadratura del cercle estarà més a prop. Salut.

Unknown ha dit...

lv owners, please listen up. I am spotting a lot of louis vuitton out there that are being misused and mishandled. These precious Louis vuitton bags should be handled like newborn babies. With a gentle touch and lots of love. louis vuitton handbags are some of the most luxurious of all handbags. You have to appreciate the hard work and craftsmanship put into each Louis item.

Unknown ha dit...

If you are looking for Coach handbags and want to pay a specific price, the best way to go for Coach Hamptons is through online sites. Places like ours offer online shops for regular people like you and I, who are certified/licensed sellers to auction off Coach Bonnie for discounted prices. You wouldn't even pay online prices in the Coach Wristlet .


Nothing beats the Breitling Navitimer
watch if you are seeking Montbrillant Datora that comes with the finest quality and is meticulously manufactured to endure the test of time. Breitling Avenger is all the rage among avid pilots who appreciate style with substance. Here I would like to give you a brief review of Chrono Superocean .