dijous, 1 de novembre del 2007

Mentides a Espanya: nacionalmentiderisme

El Regne d'Espanya compta amb uns polítics nacionales (gran nacionales, de la gran nación) que s'abonen a la mentida pública, de la gran mentida pública.
Podríem dir que aquesta legislatura va començar amb una gran mentida, ha caminat per una grans mentides i segurament acabaran amb més mentides.
De la via etarra de l'atemptat de l'11M de Madrid, defensat per Acebes i Aznar, amb la rojigualda, passant per les mentides de ZP de la promesa d'acceptar l'Estatut que sortís del Parlament de Catalunya. Com acabarem?
Ara bé, només una reflexió: amb Acebes, gairebé tothom s'hi veu en cor de recordar-li a la cara la seva repugnant mentida, però encara espero la mateixa contundència amb la mentida de Zapatero.
La teoria de la conspiració pepera és més fàcil d'atacar que la mentida amb talante sobre l'Estatut dels catalans de ZP. Però la vergonya aliena m'impregna mentre em ressona, encara, en el meu cap les paraules de Zapatero i ara s'hi afegeix el portaveu del PP, Sirera, negant que Acebes mantingués una tesi etarra de l'11M.
.
Reflexió sobre mentiders per Tots Sants,
potser hauria estat millor fer-ho per Sants Innocents...

5 comentaris:

Raül Presseguer ha dit...

En definitiva, a Zapatero només li pot retreure la seva mentida sobre l'estatut, aquells que hi varen votar en contra per saber que era una farsa.
No veig a tots aquells que varen validar la gran farsa de Zapatero(partits polítics, sindicats, mitjans de comunicació...) intentant retreure-li res. Serien cornuts i pagarien el beure ....

Joan Ballana ha dit...

Jo si que l´hi retrec doncs!!

Anònim ha dit...

Massa pinochos espanyols i massa lerdos catalans que s'ho creuen tot!

Anònim ha dit...

Casals, no t'has equivocat de dia, ja fas bé: Tot Sants, el dia dels morts...

Anònim ha dit...

Davant d'aquests despropòsits trobo a faltar aquell Carod Rovira d'abans, defensantnos amb tanta força.
petonets