dilluns, 26 de novembre del 2007

25a edició del Festival Internacional de Cinema de Muntanya

Aquest cap de setmana ha clos la 25a edició del Festival Internacional de Cinema de Muntanya de Torelló.
Jo, per disgust del meu pare (muntanyenc i escalador), no són muntanyenc, són poquíssims els dies que tinc agulletes musculars per haver fet un sobresforç muntanya amunt i avall. Però és un orgull que Torelló tingui el Festival Internacional de Cinema de Muntanya.
El Festival és el paradigma de dos èxits fruit de la feina ben feta. Un és el reconeixement, en aquest cas fins i tot internacional, l'altre, és el manteniment al llarg de temps, 25 edicions en 24 anys són paraules majors.
El Festival és patrimoni de Torelló, de la seva ciutadania, un Festival sorgit de la base, primer amb forma d'associació i ja des de l'últim any en forma de fundació.
És un Festival que projecte Torelló i Catalunya al món..

Podeu visitar la web del Festival clicant aquí..

PS: Quan estàs entre el públic, la majoria amants i practicants de la muntanya, notes com ho senten quan se sent un esglai ofegat quan cau alguna pedra muntanya avall després d'una passa errònia del muntanyenc. Ells també ho hauran viscut alguna vegada.
PS2: En aquest apunt crec que s'ha de fer menció a un tràgic accident d'un excursionista torellonenc al Pirineu català. Llegir la notícia a Osona.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vull felicitar a la hent de Torelló per tenir aquet festival.
La montanya és un espai on la gent que s'estima el país ens hi trobem.