divendres, 9 de maig del 2008

Habemus Terribas, malgrat Mas (el socialista)


D'un dels culebrots polítics dels últims temps, n'ha sorgit fumata blanca: Habemus Papam! millor dit Habemus directora de TV3 (veure notícia).
La incisiva periodista Mònica Terribas ha estat nomenada per la Corpo, dirigida per Rosa Cullell (recordada per un servidor per les seves fèrries defenses a l'Estatut retallat per Mas i ZP en una nit de febrer). A Catalunya Ràdio es manté a Oleguer Sarsenedes.
Amb el nomenament de la Terribas hi ha hagut un prolífer blocaire socialista maresmenc, com és l'ex-alcalde mataroní i actual diputat al Congreso, Manuel Mas (bloc), flagell de sobiranistes, que ha quedat en evidència.
En un d'aquells apunts que un blocaire sempre se'n penedeix, sobretot per quedar en calçotets (en cas de blocaire mascle), en Mas, el socialista, va demanar el cap de la Terribas, a causa d'una entrevista al President Montilla, a l'home fort en matèria comunicativa del Molt Honorable, a Antonio Bolaño.
I mira per on, unes setmanes després el cadàver decapitat que demanava l'ex-alcalde de Mataró, ha ressuscitat a la direcció de TV3. Clar que potser, per Mas (el socialista), saber que la Terribas jo no entrevistarà a ningú durant una bona temporada ja és molt!
És interessant veure els apunts de Saül Gordillo (aquest i aquest) i del mateix Manuel Mas (aquest), amb els respectius comentaris.