dimarts, 6 de maig del 2008

Avals i llistes negres oportunistes

Aquesta setmana s'han presentat les signatures per avalar les candidatures a la Presidència i a la Secretaria General d'Esquerra.
Gent d'Esquerra ha presentat 2232 signatures per Joan Puigcercós i Joan Ridao, Esquerra Independentista 934 per Uriel Bertran (a secretari general) i 758 per Jaume Renyer. La candidatura de Carretero, Reagrupament, n'ha aportat 896 per l'ex-conseller i 812 per Ruth Carandell, candidat a secretària general.
Finalment, la candidatura d'ERCFutur, és la que n'ha aportat menys de totes, 764 per Benach, les mateixes que per Niubò.
Això vol dir que de moment quatre candidatures, amb vuit candidats, intentaran fer-se amb la Presidència i la Secretaria General.
Salta a la vista que Gent d'Esquerra és la que té, de llarg, un major nombre d'avals; així com que Uriel Bertran supera en gairebé 200 avals al seu company de candidatura, Jaume Renyer. Això vol dir que hi ha qui ha avalat a Bertran però no a Renyer. Alguns sembla que a Carretero (84 avals més que Carandell), la resta no han estat exposats ni per Puigcercós ni per Benach.
Però el que em sorprèn és que la candidatura de Benach-Niubò (i Carod), és la que té menys avals. Diuen que en tenen el doble, però que se les reserven com a prevenció a possibles futures llistes negres.
Increïble! Ja va sorprendre la denúncia d'opacitat dels comptes per part de Niubò, que aquest cop, a diferència dels darrers anys (molts), es va abstenir en la votació dels comptes en el darrer Consell Nacional, amb un gest més d'oportunisme que de dignitat política.
Sols se m'acudeix una pregunta davant la insinuació de futures llistes negres: Niubò ja té les seves llistes negres fetes, amb avaladors de les altres candidatures?
En un procés tant transparent i democràtic com aquestes "primàries", aplicant el sufragi universal per elegir els dirigents del partit, la demagògia i l'oportunisme de vol gallinaci hi sobren, perquè en unes eleccions internes, la calúmnia no fa mal al rival, sinó a companys de partit i, al capdavall, a la mateixa Esquerra.
.
Podeu seguir el procés de primàries a Primàries Republicanes

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta gents no s'estima ERC, només s'estimen a ells mateixos.

Anònim ha dit...

Si presenteu Puigcercós com a candidat a la presidència de la Generalitat, la davallada serà històrica. La imatge pública que té aquest senyor és desastrosa.

Unknown ha dit...

lv features Monogram canvas with natural cowhide trim. The classic louis vuitton and quatrefoil signature design always can attract appreciations from someone special hidden in the crowd. The shiny brass hardware and the modern, feminine shape make Louis vuitton bags exude a more luxurious look. Besides the pleasing appearance, louis vuitton handbags is multi-functional.

123 ha dit...

Theses ugg boots can be beat to school, the ball floor, the office, the ski slopes or the shore. There are alpine ugg and abbreviate uggs and aggregate in between. Lots of accessories are aswell accessible such as fur, laces, buckles, snaps and ancillary buttons to personalize these ugg nightfall .Ug boots, slippers or ugg nightfall boots are meant to be beat after socks so the wearer can feel and account from the abounding aftereffect of sheepskin.