dilluns, 26 de maig del 2008

Ple plàcid però amb conseqüències amb llinterna inclosa

Avui, tal com anunciava Osona.com, ha estat el primer Ple (i esperem que l'últim fins acabar el mandat) sense l'alcalde, en Miquel Franch.
Ha presidit el Ple Lluis Bassas (CiU), però sense ocupar la cadira de Franch, com si s'havia fet en el darrer mandat per part de la llavors primera tinent d'alcalde Flora Vilalta (PSC).
El Ple ha estat relaxat, fins i tot en els punts més calents, com ara la denúncia del Lluís de la manca de respecte dels compromisos per part del PSC, amb connivència convergent. Parlant de compromisos, un servidor ha demanat si la sociovergència farà públics els acords arribats en el pacte de govern. Tot seguit he tastat la manera de fer d'en Bassas, tirar aigua a tot el què sembli vi, i amb tota la tranquil.litat del món, ha dit que el pacte és la suma (integral!) dels dos programes electorals del PSC i CiU. Popera missió, trobar els programes electorals respectius. Recordo el dels socialistes, però no el dels convergents...
S'ha parlat d'immigració, dels carrossaires de Carnaval, de mobilitat, dels casals d'estiu, del Parc Urbà de La Cabanya i d'altres coses, inclòs una Junta General de Gestiomat.
Però el què havia de ser un Ple plàcid, s'ha acabat amb l'oblit del meu portàtil sota al pupitre, fet que no m'ha vingut al cap (quin cap!) fins una hora després quan estava de visita a can Macrobox... He hagut de fer una incursió amb la policia local a la sala de Plens, amb llanterna policial inclosa! Semblava, el policia i jo, que busquéssim els papers del watergate...
I ara toca fer la maleta per anar a Romania (per treball, eh!?).
.
PS: després de trobar la maleta amb la llum de llanterna policial, he passat a posar gasolina, he vist un article anunciat a la portada de l'Avui. És aquest: Sota l'esguard xenòfob local.
PS2: apunt al meu bloc d'Esquerra sobre la política immigratòria: Ambició i consens: política en matèria d'immigració