dimarts, 29 de juliol del 2008

CiU de Muntanyola: vergonya política


(Vídeo extret d'El9TV)

Avui s'ha viscut un d'aquells episodis grotescos que fan allunyar la política de la ciutadania. El lloc ha estat a Muntanyola.
A petició del Grup Municipal d'ERC-AM, s'ha celebrat un Ple Municipal extraordinari a les 11 del matí i en una sala alternativa de 10 metre quadrats!
Per què aquest fet tant estrany? Doncs perquè l'alcalde de CiU, Ramon Llorà, havia de justificar el trencament d'un pacte amb ERC en què s'havien de repartir l'alcaldia 2 anys i 2 anys. Els resultats de les eleccions, amb una diferència de 6 vots, va ser CiU 3 regidors, ERC 3 i PSC 1.
Ramon Llorà, alcalde de Muntanyola per CiU, ja és un símbol, el del qui no respecta els pactes, perquè els pactes del repartiment del mandat demana molta confiança mútua. I a traïció, CiU, liderada per Llorà, l'ha trencat per acaparar el poder que havia pactat compartir.
Llorà demostra que no sap respectar els pactes i que, a més, no té la talla política suficient per encarar els seus actes: un Ple a les 11 del matí d'un dimarts i en una sala de 10m2 és vergonyós!

ElTer.net: CiU trenca definitivament el pacte amb ERC a Muntanyola