dimarts, 1 de juliol del 2008

Un Ple ple

El Ple d'ahir va ser molt dens, 34 punts a l'ordre del dia i de tota mena, per tots els gustos: canvi de noms de carrers, mocions de mobilitat, municipalistes i patriòtiques, propostes per la transparència i demanda de representativitat per part d'ERC, delegacions de funcions del Ple que ataquen la representativitat abans defensada i ens volen fer esdevenir convidats de pedra, modificacions del Pla General, funcionament de l'Oficina d'Habitatge, retallades del pressupost de Joventut (òbviament, de qui si no?!), preguntes i precs sobre escoles i aparcaments soterrats o no (nosaltres tenim dubtes al respecte...), entre de molts altres, fins i tot de la incineradora de Sant Pere!
Un Ple ple.
Però un Ple participat, crec que mai havíem intervingut tant tots els grups de l'oposició i regidors del govern des que un servidor és regidor de Torelló. Hi ha hagut diàleg i bones maneres, alguna sortida ocellaire per sorpresa d'un regidor que havia de contestar sobre la piscina, però els tons molt correctes.
Per cert, a la web d'Esquerra no trobareu cap esment a la pujada de sou del Primer Tinent d'Alcalde de Torelló, no trobo que sigui notícia. A nosaltres no ens fa por parlar de retribucions, no ens fa por que els qui dediquen hores i esforços en el govern de Torelló tinguin retribucions, però en el Ple d'aprovació del cartipàs sociovergent hi va haver nervis quan es va parlar de les retribucions, no sé per què... podeu veure el vídeo a continuació: