divendres, 11 de juliol del 2008

Osona.com entrevista

Avui a Osona.com han encetat un cicle d'entre-vistes polítiques que es podran veure en format de vídeo.
La primera ha estat la de Josep Maria Matas, president de CDC a Osona i secretari general de l’ACM, l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (web).
En l'entrevista es parla de molts temes relacionats amb la comarca d'Osona, des de la crisi econòmica i com fer-hi front a l'aeroport, passant per la sociovergència emergent a Osona.
Em vull aturar un moment en els pactes i què en diu el líder convergent. N'està satisfet però no els socialistes no són la seva prioritat, la seva és ERC. Diu, però que dins Esquerra s'han trobat amb "un nucli anti-convergent".
Jo que he viscut en primera persona l'emergència de la sociovergència a Torelló ja puc dir que la voluntat de no pacte amb CiU no va ser per un tarannà anti-convergent, tot seria massa simple, oi?
És de ressaltar, però, el tarannà gallec de Matas, que et diu amb un però potser no implícit.
Bé, el què és de destacar, però, és el que sembla que serà un cicle d'entrevistes polítiques d'àmbit comarcal a Osona.com en vídeo. Realment és interessant i tot un salt qualitatiu important amb el projecte comunicatiu del mitjà electrònic de referència d'Osona, i segons com, també català.
.
PS: bo el retorn als mitjans de Quico Sallés (l'hem del canguro, segons en Ballana), de moment fent entrevistes polítiques a diferents mitjans, com ara el Canal Català i a Osona.com. En Quico és un periodista que no deixa mai indiferent ni a l'entrevistat ni al públic...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els diaris i teles comarcals haurien d'aprendre de la innovació i capacitat d'evolucionar d'osona.com.
Però l'estatusquo té això, la l'evolució no comta.
Resem tots plegats perque la publicitat institucional i del capital no invadeixi osona.com

Carles Banús i Puigivila ha dit...

Serrallonga,
Malauradament hi ha poca visió d'evolució en els mitjans clàssics de TV i diaris. Però no només en els mitjans, sinó també en les institucions i organismes nacionals que haurien de promoure l'obertura d'aquests mitjans a les noves maneres de comunicar, d'informar i d'oferir un servei públic.

Anònim ha dit...

DONCS A VEURE QUAN ENGEGUES LA TDT COMARCAL, BANÚS?
I TU CASALS ET ES MORIR DE GANES QUE TENTREVISTN, NOOOO?
QUINS POLÍTICS QUE PATIM