dijous, 10 de juliol del 2008

www.osonosfera.cat

En la primera trobada de blocaires d'Osona, l'Osonosfera es va presentar un portal on hi són referenciats tots els blocaires osonencs (i osonenques, és clar!).
El portal és www.osonosfera.cat, us convido a entrar-hi i fer-hi un bon cop d'ull. Podreu observar que l'Osonosfera és una comunitat molt rica i plural. També podem veure alguns blocs abandonats... les coses com són!
És de justícia reconèixer la àrdua tasca de fer una primera relació de tots els blocaires osonencs per part del periodista osonenc Josep Comajoan (bloc).
.
PS: Per cert, avui sumo als meus enllaços al blocaire del Moianès Xavier Gasia, ho tenia pendent des de fa setmanes quan ens vàrem reunir i després vaig descobrir el seu bloc.
Espero que els del Bages, que de moment inclou el Moianès, no vegin mala fe en incloure un enllaç del Moianès en un apunt de l'Osonosfera... ;)

6 comentaris:

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Jordi, gràcies pel reconeixement. És cert que jo vaig fer la recopilació i per això, en bona part, l'Osonosfera és tan rica i completa. Però si els que vau impulsar el projecte, entre els quals tu hi vas tenir un paper molt important, no haguessiu tingut l'empenta de tirar-ho endavant, avui no hi hauria ni portal ni res. Au, vinga, ara que ja ens hem ensabonat mútuament, podem anar a dormir tranquils una migdiada.

Emili ha dit...

Hola, escric aquest comentari perquè des d'aquí m'ajudeu: fa poc vaig començar també un bloc, i en un comentari en jroca em va dir que m'apuntés a l'osonosfera. He intentat inserir-lo i no ho he pogut fer (almenys de moment no hi és, i ja fa més d'una setmana que ho vaig fer). També vaig escriure un e-mail en la mateixa pàgina de l'osonosfera però continuo sense cap resposta.

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Emili, pel que jo sé, l'inici de l'estiu ha retardat un pèl la bona administració del portal de l'Osonosfera. S'està treballant en solucionar-ho i repartir la feina entre uns quants blocaires. Has de poder-hi sortir aviat.

Jordi Casals i Prat ha dit...

Emili,
em remeto a les paraules escrites pel Josep.
Per cert, benvingut a l'osonosfera!

Josep,
com diria el clàssic: "Jabón, Jabón!", sobretot després de la migdiada autobusera...

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Jordi, parles de l'autobus que jo em penso? El del dia de la victòria de la Roja contra Rússia? Sigui dit de passada: no havíem quedat que els Rojos eren els russos?

Anònim ha dit...

Emili, aquest dilluns vam fer un curset accelerat entre alguns blocaires per gestionar junts el portal de l'Osonosfera. El teu bloc ja hi està donat d'alta i quan l'actualitzis ja hauria de sortir el post al portal. Felicitats pel bloc.