divendres, 4 de juliol del 2008

I el president... va mentir!

Finalment ha sortit a la llum que el president del Consell Comarcal d'Osona, enlairat per la sociovergència autòctona, va mentir en el darrer Ple Comarcal.
Després de la intervenció del portaveu d'Esquerra, Jordi Serra (bloc personal), que denunciava que hi havia unes al.legacions, signades per Miquel Arisa com a president del Consell, al Pla d'aeroports reclamant l'aeroport corporatiu de Catalunya per Osona, sense que aquestes haguessin estat aprovades per cap òrgan de decisió del Consell.
El socialista Miquel Arisa (web, no actualitzada des fa un any)va dir que l'havia avalat el Consell d'Alcaldes i que hi havia una resolució de Presidència. Jordi Serra va dir que no l'havia vist, que si existia que no passava res, però que si no existia les al.legacions no són vàlides.
Dimecres, apareix una resolució de Presidència... en data posterior al Ple Comarcal! Això vol dir que no existia la resolució i que Arisa va mentir, el President del Consell Comarcal va mentir al Ple Comarcal. A més de constatar que les al.legacions presentades per Arisa són nul.les de ple dret.
I CiU i el Independents d'Osona, aliats del PSC al Consell Comarcal, què hi diuen?
.
El Grup d'Esquerra hem fet unes consideracions, podeu veure aquest enllaç a la web d'Esquerra Osona.
També podeu llegir aquest apunt del bloc de Joan Ballana.
Tal com informava Osona.com, Miquel Arisa (com alcalde de Centelles) estava molt interessat en l'aeroport, mireu aquest enllaç. Aquest interès ja va ser anunciat per les seccions locals d'Esquerra a Osona sud, tal com es pot llegir en aquest enllaç de El9nou.cat.
.

PS: Pots llegir aquest apunt en el meu bloc d'Esquerra sobre l'últim Ple Comarcal: La sociovergència és un estat d'ànim. Cas de l'aeroport.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

quina patinada!hauria d dimitir si te una minima dignitat!Serra president!

Anònim ha dit...

Aquest home es comporta com un cacic, que és el què ha fet sempre desde la seva trona d'alcalde de Centelles.
La seva ambició política que l'ha fet pactar amb el seu "enemic" serà la seva perdició, perquè l'encega.