diumenge, 18 de gener del 2009

Cada dia més fan de Manel!

Ahir vaig assistir al concert de Manel, un grup de música de Gràcia que està prenent cada cop més força.
Els Manel, un quartet, els vaig conèixer als Premis Sona 9 del 2007, on en nom de la Secretaria de Joventut els hi vaig lliurar el Premi Joventut, el segon premi.
Ja allà em va encantar la seva música que la vaig descriure com a pop minimalista, personificada en la petita guitarra que sovint rasca el cantant.
El concert, que ha estat organitzat per l'Associació Cultural Pro Ateneu de Manlleu (bloc), ha omplert el teatre de l'escola Puig-Agut (qui ha vist i qui veu aquesta escola..).
El concert ha estat a l'alçada del que esperava, malgrat l'ensurt inicial amb la llum. I el final hem pogut viure un concert 2.0, participatiu, on el públic primer hem acompanyat el quartet (a la meva zona ens ha tocat fer de trombons) i posteriorment han convidat al públic a pujar a l'excenari i improvitzar una estrofa de tres versos, on el segon havia de lligar amb el tercer que deia: "I ens ha costat déu i ajuda arribar fins aquí".
Cada dia sóc més fan de Manel!

2 comentaris:

Txevi Rovira i Montells ha dit...

Certament, estava molt ple i no sonava gaire bé, però van suplir-ho amb simpatia, i molt bona música. Els volia portar a Els Dijous de l'Òmnium i els Pro Ateneu es van avançar, ben vista!

Anònim ha dit...

Txevi, has d'espavilar!!!!! hehehehe