dimecres, 3 de novembre del 2010

Diari de campanya 10: Presentació de la campanya i els 6 compromisos per Osona, una comarca políticament intensa

Aquest dimecres hem presentat públicament la campanya i els sis compromisos d'Esquerra per Osona.
Ha estat al migdia, en una roda de premsa que ha coincidit amb el Ple de Vic i d'altres activitats que demanaven la presència dels mitjans de comunicació. De les quatre teles n'ha vingut una (que alhora és un diari i una ràdio) i també ha vingut un mitjà digital.
Això vol dir que la presentació amb els mitjans ha estat difusa i a la tarda ha vingut un altre mitjà (tele, paper, web i ràdio) i demà n'atendrem un altre (tele i ràdio). L'important és fer
Del qui fa temps que no en sabem res és de l'Agència Catalana de Notícies.
Algú es pot preguntar el perquè de la importància pels mitjans de la comarcalitat d'una campanya electoral. La veritat és que a Osona, la majoria de partits (i alguns més que altres) fem un esforç pe fer aterrar la campanya al territori, fent propostes concretes per la nostra terra.
Si a això hi sumem una densitat important de mitjans de comunicació comarcals, la possibilitat de ser una comarca amb una intensitat i profunditat democràtica important és considerable.
Democràcia i proximitat. Actuem tal fóssim un districte electoral i apropem la política a la gent.
I per fer això ens hi hem d'esforçar entre tots, partits polítics i mitjans de comunicació. Un esforç que val la pena.

Al vespre, en Josep Maria Freixanet i un servidor hem anat a presentar el programa electoral i la campanya. Podeu trobar els 6 compromisos comarcals al bloc del Freixanet.
En quan a la campanya, l'objectiu evitar tant com puguem l'abstenció, perquè tal com es va veure al 2003, quan menys abstenció, més ERC. Podeu llegir la notícia sobre la campanya a la web d'Esquerra: Trepitjar carrer contra l'abstenció.