dimarts, 2 de novembre del 2010

Diari de campanya 9: Preparant la roda de premsa de presentació del programa i debat sobre l'SMSpam de CiU (encara)

Aquest dimarts ha estat com un dilluns, i ben estrany, perquè l'he començat a les 9 del matí amb un Ple extraordinari per fer sorteig pels membre de les meses electorals de Torelló.
Al migdia, abans de dinar m'he trobat amb un grup de comunicació, en aquest cas els d'Osona.com, concretament amb en Jordi Font, també he pogut saludar al Miquel Macià.
Després, tot dinant hem preparat la roda de premsa de demà dimecres, amb el diputat Freixanet i el Jaume Vidal, el secretari comarcal de Política Parlamentària.
Ho hem acabat de rematar després a la seu comarcal de Vic, el Casal republicà Marià Serra i Badell, on hem preparat l'escenari de la roda de premsa
, presentarem els punts programàtics prioritaris d'Esquerra Osona, enguany en són 6 que complementen els 6 compromisos de Joan Puigcercós. En el proper apunt explicaré quins són.
A la tarda ha tocat tornar a l'ajuntament i després cap a Vic un altre cop, per presentar a l'executiva comarcal la campanya d'Esquerra Osona, amb el programa, els actes, les primeres espases que vindran a la comarca, etc.
Us avanço que vindran a Osona en Joan Puigcercós, l'Ernest Benach, el Conseller Huguet, l'Anna Simó, la Marina Llansana i en Jordi Portabella.

I, a la fi, el pressupost resta tancat. Quin maldecap això de gestionar un pressupost auster davant una campanya i una comarca tant mediatitzada, amb tants mitjans de comunicació.


Per altra banda, davant la reafirmació a través de la negació del PSC (ni de dretes ni independentistes), Esquerra ho fa des de l'afrmació positiva: d'esquerres i independentistes.

També he tornat a estar SMSpamejat per l'Artur Mas i al denunciar-ho, s'ha creat un debat al Facebook amb els convergents Toni Reig i Carles Banús, al final s'hi ha sumat un tal Pep Plana, en Lluís Argemí i l'Iñaki Escudero, d'EUiA.
En Carles Banús ha volgut justificar-ho fent la metàfora següent:" La casa "Bellota", que comercialitza martells, no té culpa del mal ús que en facin alguns amb els martells que ells hagin venut. Hem de diferenciar eina i ús".
I jo he respost: "si la casa bellota posa un martell a disposició per clavar claus a la mateixa botiga, però venen uns i comencen a fotre cops a un nano que passava per allà i "casa bellota" no hi diu res, i cada dia venen a pegar nanos al cap amb el martell que posa a disposició "casa bellota" a la mateixa botiga, de qui creus que és la responsabilitat?". Al final he hagut de substituir els "nano" per electricistes, a petició del Toni Reig.
Ja veieu, l'SMSpam de CiU encara porta cua.