dimarts, 9 de novembre del 2010

Diari de campanya 15: Últim dilluns abans de campanya, banderoles socialistes i debats

L'últim dilluns abans d'entrar en campanya. El proper dilluns ja comencen els debats pel diputat Freixanet.
Avui a l'Àgora, han fet un debat amb membres de les candidatures dels partits parlamentaris. L'Ernest Benach, ha estat el representant d'Esquerra. Per què l'esmento? doncs perquè al twitter ens ha mostrat com repassa els documents per preparar el debat. Normalment no es posa mai el descobert la rerabotiga de la posada en escena dels polítics.
És evident que ningú sap de tot absolutament, darrera dels debats i les entrevistes hi ha un treball a fer.
Amb en Freixanet ja hem fet unes quantes entrevistes i el dilluns que ve li toca el primer debat, en una ràdio de Manresa, Styl FM, i l'endemà al primer debat d'El9TV. Això vol dir que tocarà treballar-los. La sort és que en Freixanet se sent bé en les entrevistes i en els debats i li surt la vessant més creativa, així que sempre ens sorprèn (per bé). Recordo fa 4 anys, al debat d'El9TV va estar brillant.
Per cert, el Benach ha estat bé, com sempre.

Tornant de l'ajuntament he notat un to rogenc pels carrers. Eren les faroles. El PSC estava instal·lant les banderoles. De moment tenen el monopoli electoral a Torelló, hi haurem de fer alguna cosa, no?

Després del suport públic a ERC per part d'històrics de l'independentisme d'aquest cap de setmana, avui el Conseller Tresserras, un dels consellers més respectats de l'últim govern, ha fet el pas d'entrar a militar a Esquerra Republicana de Catalunya. Més compromís amb el projecte.

Per cert, avui ja hem fet pública Esquerra Osona TV, a veure quin ressò tindrà als mitjans, de moment a la xarxa ha anat prou bé.

3 comentaris:

J ha dit...

No entenc això del monopoli, que és el que monopolitzen?

Jordi Casals i Prat ha dit...

Les faroles! no t'has adonat de l'onada vermella?

Miqui ha dit...

Ho trobo injust. Cada cop em foten més fàstic aquests de la rosa...