dissabte, 13 de novembre del 2010

Diari de campanya 19: Primer dia de campanya: Vídeo de campanya, UGT i el lipdub



Ja estem en campanya, el primer dia. És per això que he penjat el vídeo de campanya d'Esquerra Osona: Frei, Valent.
Avui ha marcat molt l'agenda la visita de Josep Maria Álvarez, líder de la UGT, a la comarca. Al matí ha fet una conferència a la UVic sobre la reforma laboral i, a la tarda, Àlvarez acompanyat de Cesc Poch ha visitat l'ajuntament d'Olost i el seu alcalde, el Josep Maria Freixanet.
Està clar que la crisi econòmica i el respecte als drets socials són dos aspectes importants dels nostres dies.
A l'hora de dinar hem repassat, amb el Freixanet, l'agenda per la setmana que ve. Caldrà preparar dos debats, un per una ràdio manresana i l'altre per El9TV. A més, El 9 Nou ja ens ha posat feina de cara a l'exemplar del dilluns, i no només respondre sinó també preguntar...
I continuant parlant d'El 9 Nou, avui a la portada hi havia la foto dels caps de campanya osonencs. Podeu veure la foto i veure el vídeo aquí. En el bisetmanari també hi podeu llegir un article del Freixanet: Economia, independència i comarca. Prou interessant.
La tarda me l'he passat davant l'ordinador, navegant, llegint i escrivint, alhora que revia les visites fugaces de la Marta Rovira, de Jordi Argemí, d'en Ventura, en Jordi Bertran, el veterà Joan Colom i el David Bosch. La majoria volien talonaris de loteria d'Esquerra Osona.
Després amb el Freixanet hem anat a l'acte a la Central d'homenatge als participants del Lip dub per la independència. Veure els organitzadors amb els ulls negats ha fet posar la pell de gallina.
I al final, ja tard, ha sorgit una tertúlia improvisada sobre la política educativa de l'Ernest Maragall (que avui visitava la comarca), amb el Freixanet pel mig, òbviament...