divendres, 19 de novembre del 2010

Diari de campanya 25: Dia de cuina electoral i ara fan un diari

Avui he retrobat el candidat Freixanet, hem dinat amb en Lluís en n restaurant de grans finestres que deixen veure pistes de tennis i padel.
Començo a acostumar-me que si menjo alguna cosa que no sigui un entrepà és que és un dinar per treballar. Hem repassat l'activitat en els propers dies i hem parlat dels tres debats televisats que venen la propera setmana (el de dimarts al 9TV, el podeu mirar aquí). Però, sobretot, hem parlat de l'acte central d'Esquerra Osona, el dijous 25, a Vic, amb en Puigcercós i en Benach.
La tarda ha estat de cuina de campanya. Tenir un candidat que a més de ser d'Osona és el d'Educació fa que l'agenda no pugui sé fixa. A més, sembla que el fet d'estar en campanya i que la presència pública de la política fa despertar l'interès de col.lectius a reunir-se amb el candidat o el partit. És una sensació positiva, que es contraposa en la reiterada "desafecció" amb la política.
Al vespre, amb el Freixanet ens hem dirigit a la UVic, on els osonencs Carles Capdevila i Albert Om han presentat el diari Ara, que sortirà el dia de les eleccions, el 28 de novembre.
Ha estat curiós que a l'entrar a la UVic he sentit a Albert Om dir "gent valenta!", estava parlant amb Francesc Codina, amb qui he pogut parlar, juntament amb el Freixanet. Sempre és interessant parlar amb en Francesc, sempre s'aprèn alguna cosa.
La presentació del diari Ara ha estat molt amena, divertida i ens han mostrat una fiolosofia de mitjà molt interessant, basat en diferents plataformes (paper, IPad, Iphone, SMS, web) que no servirà per replicar, sinó per complementar.
En la fotografia, tirada per Antoni Reig (feia de mestre de cerimònies com a vice-president d'Omnium Osona, no com memebre de l'equip de campanya de CiU) i es pot veure el desembarcament de CiU i ERC en la presentació, encapçalada per Vila d'Abadal i Freixanet. També hi era la Montse Ayats d'ICV. Ningú del PSC, estaven al míting central a Osona, amb la Tura.
Al mig del públic estàvem l'Arnau Martí (cap de campanya d'ICV) i un servidor, de costat.
A la nit, reunió i sopar amb en Lluís Sabatés, regidor d'ERC a Torelló. Conversa: eleccions nacionals, municipals i, amb l'arribada d'un veí, bitlles catalanes.

Avui a CiU han tingut la visita de Marta Ferrussola, que exerceix de primera dama fins i tot quan ja no ho és. Se l'aprecien tant a can CiU que perquè no hagués de caminar gaire, han posat uns cubells en una plaça de pàrquing (zona blava) per tal que el cotxe que l'ha portada pugués aparcar davant el local de CiU (que està al costa del nostre). Molta comoditat però no és gare just pels pobres conductors que buscaven desesperadament un aparcament i es trobaven els cubells...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A LA VERITAT ARA SE LI DIU DEMAGOGIA?....EN PARLAREM EL DIA 29AMB LLAGRIMAS ALS ULLS.
JUGANT....

Jordi ha dit...

No, et dic que tractis tothom per igual, i quan dic tothom no parlo només dels catalans.
Parlar de poltrones i cotxes oficials... demagògia!
I el 29 saps què tocarà? doncs continuar treballant per aquest país.