dimarts, 22 de juliol del 2008

200 apunts en aquest bloc

Aquest ha estat l'apunt 200 d'aquest bloc, iniciat el 6 d'octubre del 2007. Dic d'aquest perquè tinc d'altres blocs, alguns circumstancials com els dels viatges a Japó, als Balcans o Praga, com el meu antic bloc (abandonat per la meva tranquil·litat, malgrat perdre el .cat) i el bloc d'Esquerra, que està actiu i es centra absolutament a temes de política comarcal d'Osona i local de Torelló.
Doncs bé, en veure el número 200, m'ha fet gràcia mirar sobre què he escrit, així que he fet un cop d'ull als labels, les etiquetes (situades ben avall del bloc, a la columna dreta). És curiós que sols hagi escrit un apunt que parlés del Barça , del President Companys, d'ETA , Taurins i antitaurins, de la renda bàsica i de Teatre, bàsicament perquè són temes que m'interessen i que donen per escriure molt. Curiós. Ara bé, estava cantat que el top 3 dels temes siguin Esquerra , Torelló i Sobiranisme. També he escrit d'altres partits, sobretot del PSC, a prop CiU i a molta distància PSOE (9), ICV i el PP (5 els dos); Unió és a darrera de tots, però amb un valor afegit ja que hi és inclosa dins a CiU. El valor en emergència, sobretot després de les eleccions municipals, és la Sociovergència (17). M'agrada rellegir els apunts sobre Democràcia (8), Literatura (8), Cultura Popular (7), Internacional (7), Llibertat (7), Comunicació (21) i Regne d'Espanya (21).
També m'agrada revisitar els de la sèrie
Homenots, que enganxa amb el què hi ha al meu bloc antic.
Segurament l'etiqueta més exitosa és la
Sants Innocents (2), hehehehe...
La més emergent, a més de la de sociovergència és la de la osonosfera (6) i la de Blocaires.Osona (24). Ara, el més personal és l'etiqueta Des de dins. Però el què més m'agrada és llegir el que escriviu en els missatges que deixeu en aquest bloc, i sobretot en els debats que hi manteniu. Gràcies per llegir i participar!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats pels 200e escrits,encara que faci temps que no et deixi tans misatges encara et
vai llegint. endavant!

Anònim ha dit...

Felicitats, Jordi! 200, aviat està dit (i sé de què parlo...).

Anònim ha dit...

felictitats jordi, ja saps que et vaig llegint, intentare tornar a comentar els posts.
però amb la meva nova situacio es mes dificil, aixo es un no parar
Un petonet.